Fruitautomaten

Vele hebben fruitautomaten al eens zien staan in bijvoorbeeld in bar of in een café. Fruitautomaten zijn grote gokkasten met daarop vele verschillende afbeeldingen van fruit. Een fruitautomaat is een ideale manier om tijd te verdrijven of om simpelweg je geluk te beproeven voor een bepaalde tijdsperiode. Er zijn vele verschillende prijzen die te winnen zijn afhankelijk van de fruitcombinatie die je maakt. Naast de fruitautomaten varianten in bars of cafés zijn deze ook uitstekend in grote aantallen te spelen online.

Hoe werken fruitautomaten?

De online fruitautomaat verschilt over het algemeen niet niet heel veel met de offline variant. Men kan na een storting te hebben gedaan beginnen met spelen. De waarde van de storting wordt omgezet in een aantal punten. Men speelt over drie of meerdere rollen die ieder beschikken over afbeeldingen van fruit. Nadat de speler op de startknop heeft gedrukt beginnen de rollen te draaien. Op een willekeurig moment stoppen de rollen. De speler wint wanneer er een bepaalde combinatie is gemaakt tussen een en dezelfde fruitsoort. Hoeveel de winst is, is afhankelijk van de fruitcombinatie die wordt gemaakt. Naast de fruitafbeeldingen zijn er ook nog een aantal speciale afbeeldingen in het spel. Wanneer een speler hier een combinatie mee weet te maken, wint deze grote prijzen.

De voordelen van online fruitautomaten

Er zijn ontzettend veel voordelen verbonden aan het spelen op online fruitautomaten. De winkansen op online fruitautomaten zijn namelijk veel groter dan bij een offline variant. Ten tweede zijn er vaak bonussen die worden uitgekeerd aan een speler. Hoeveel de bonus is en waarbij de speler deze ontvangt is afhankelijk van de aanbieder. Een derde voordeel is dat een speler nu gemakkelijk en ontspannen overal kan spelen, mits deze niet beschikt over een mobiel apparaat. Om je geluk te beproeven ben je dus niet meer genoodzaakt om buiten de deur te gaan. Dit is ook uitstekend mogelijk op je luie stoel!